Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ! Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ – «ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
MAKELEIO 1 MAIN - TRUMP VS SORROS
Με διάγγελμα ο Τραμπ απευθύνθηκε προς το αμερικανικό έθνος για «πολύ κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας». -«Υπογράφω για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο πράγμα»
Με διάγγελμα από τον «Κήπο των Ρόδων», ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η κατασκευή του τείχους «δεν γίνεται επειδή είναι προεκλογική υπόσχεση, που είναι», αλλά για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της ανθρωπιστικής κρίσης της οποίας υπεύθυνος είναι ο Σόρος και οι υπάλληλοι του όπως έχει πει παλαιότερα.
«Θέλουμε να σταματήσουμε τους εγκληματίες και τις συμμορίες να έρχονται στη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. «Θα υπογράψουμε σήμερα και θα εφαρμόσουμε μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο», δήλωσε ο Τραμπ.
«Θα αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την εγκληματικότητα. Το τείχος θα κτιστεί» τόνισε.
«Πρόκειται για εισβολή. Για μια εισβολή ναρκωτικών, συμμοριών και trafficking. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή. (σσ ο Ν.Τραμπ έχει αναφέρει ως υπεύθυνο της ανθρωπιστικής κρίσης τον Τ.Σόρος). Θα την αντιμετωπίσω. Είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω την χώρα μου, την οικονομία και την ασφάλεια των πολιτών μου.Kανω πράξη αυτό που είπα. Ξανακάνω μεγάλη την Αμερική. Αυτό ήταν και το σύνθημα μου προεκλογικά.
Δεν μπορεί να γίνει trafficking γυναικών και κοριτσιών μέσω νόμιμων σημείων εισόδου. Oι παράνομοι δεν περνούν μέσω των νόμιμων συνόρων, αλλά μέσω διόδων που δεν έχουν τείχος».
Αυτή η κίνηση αναμένεται να πυροδοτήσει άγριες συγκρούσεις μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών καθώς οι τελευταίοι κάνουν λόγο για μια αντισυνταγματική προσπάθεια εκ μέρους του Αμερικανού προέδρου για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του τείχους χωρίς την έγκριση από το Κογκρέσο .
Ο ίδιος ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι αναμένει νομική δράση σχετικά με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης.
«Πιθανώς να καταλήξει στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον βοηθά να βρει τα 5,7 δισ. δολάρια που χρειάζεται για την κατασκευή του τείχους, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο που δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του.
Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.
Δείτε το βίντεο
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου