Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ 5 ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΜΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΑΧΝΗ». Ο «ΜΕΛΑΨΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ» ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΙΑΡΙ Κ’ Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-«ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ», ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
syntagma5
Τελικά ποιο ήταν το σχέδιο για την διάλυση του ογκώδους, άνω των 500.000  Ελλήνων, διαδηλωτών ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;
Από 5 φωτογραφίες, μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Οι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων και οι αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας, πιθανόν μπορούν να μας απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα: Από το 2010 και μετά, με το ανεξιχνίαστο ακόμα, ολοκαύτωμα της Μαρφίν και τους 4 νεκρούς αλλά και την δήθεν ανικανότητα του συγκεκριμένου φασιστικού μορφώματος της Αστυνομίας των 2.500 αστυνομικών που απασχολούνται εκεί, πάνω στα ψηλά της ΓΑΔΑ. Τις αναμφισβήτητες συνεννοήσεις που πάντα γίνονταν μεταξύ τους και την «ενδοεπικοινωνία» Αστυνομίας- Ασφάλειας- Εξαρχείων, την οποία εδώ και πολύ καιρό, υπό τύπον ρουφιανιάς, είχαν παγιώσει ένστολοι, που με την βοήθεια και την έμμισθη αρρωγή δημοσιογράφων και αστυνομικών συντακτών, καλλιεργούσαν για να παίρνουν και να δίνουν πληροφορίες. Με τον «σπασμένο ασύρματο».
Προχθές, η παρουσία ενός περίεργου τύπου από την Νάουσα που βγαίνει και λέει ότι «δεν είμαι Σομαλός, είμαι Ελληναράς», έχει εγείρει πλήθος ερωτημάτων.
Από την άλλη, ο πρόεδρος της Βουλής, ο Βούτσης βαφτίζει ως «ακραίο Έλληνα εθνικιστή» τον μελαψό κύριο που είναι ντυμένος με σημαία αυτονομίας της «Βόρειου Ηπείρου».
syntagma2
Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα.
Ενώ ένας πολίτης προσπαθεί να του πάρει το στειλιάρι, ο ΜΑΤατζής ρίχνει χημικό στον αθώο μεσήλικα πολίτη. Τι δεν καταλαβαίνεις; Γιατί γελάτε κύριοι; Μια χούφτα, αντιεξουσιαστές λαθρομετανάστες σε πλήρη ανάπτυξη, έκαναν άνω-κάτω το συλλαλητήριο και τα «στρατιωτάκια» των ΜΑΤ, αντί να τους μαντρώσουν εξ αρχής, τους άφηναν να το τερματίσουν.., για να προκαλέσουν την ρίψη των ληγμένων δακρυγόνων, έτσι ώστε να μην ξαναπατήσει ουδείς οικογενειάρχης να διαδηλώσει υπέρ της πατρίδος. Ατάραχος πάντως ο «Ναουσαίος» και η παρέα του, παίρνουν μια ανάσα καθήμενοι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και είναι τότε που οι μάσκες πέφτουν. Αυτούς οι ΜΑΤατζήδες, τους έβγαλαν από το κάδρο των προσαχθέντων. Αλίμονο..! Γιατί; 

syntagmna3
syntagma4
syntagma1
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:     http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου