Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. «ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥΤΙΝ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΕ. ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΑ». «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΟΒΟΥ: «ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!» -ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΠΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
putin
Απίστευτες σκηνές στο Βελιγράδι καθώς 100.000 Σέρβοι συγκεντρώθηκαν σε μια πρωτοφανή υποδοχή «Τσάρου» στον Β.Πούτιν.
Όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη Πούτιν στο Βελιγράδι θα υπογραφούν συνολικά 21 συμφωνίες που αφορούν τους τομείς ενέργειας, υποδομών, εμπορίου, νέων τεχνολογιών, πολιτισμού, τουρισμού, αμυντικών συστημάτων, πυρηνικής ενέργειας.

Περίπου 100.000, σερβικά ΜΜΕ ανεβάζουν τον αριθμό σε 180.000 Σέρβους, υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της Ρωσίας στο ναό του Αγίου Σάββα με συνθήματα όπως «Καλώς Ήρθατε, Αδελφέ Πούτιν!». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σερβικής Κουρίρ, πολίτες είχαν έρθει από πολλές πόλεις της Σερβίας και φώναζαν ρυθμικά: «Πούτιν Σερβία, Βούτσιτς Σερβία!»
Μπροστά από τον Ναό του Αγίου Σάββα από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν πολίτες από όλες τις περιοχές της Σερβίας, από το Κόσσοβο αλλά και την Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας για να καλωσορίσουν το Ρώσο πρόεδρο ο οποίος επισκέφτηκε τον ορθόδοξο Ναό.
Η Ρωσική Ομοσπονδία είναι κτήτορας του Ναού και έχει χρηματοδοτήσει την αγιογράφηση με ψηφιδωτά του τρούλου και του εσωτερικού χώρου.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε στους χιλιάδες Σέρβους λέγοντας:
«Σας ευχαριστώ για την φιλία» με τους Σέρβους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα:
«Πούτιν, Πούτιν, Σερβία και Ρωσία δεν χρειαζόμαστε την ΕΕ. Το Κόσοβο είναι Σερβία όπως η Κριμαία είναι Ρωσία».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου