Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ο Παύλος Μελάς με μια σφαίρα στο κεφάλι, «επισκέφθηκε» τον μειοδότη Δανέλλη. Tα’ χει κάνει πάνω του, ο προδότης. «Βλέπεις σκιές, άνθρωπέ μου;». Τον έκραξαν αστυνομικοί. Κινητοποίησε τη μισή ΓΑΔΑ γιατί είδε «γορίλες»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
DANELLIS3
Συναγερμός σήμανε έξω από το σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, την Πέμπτη το βράδυ, για δύο άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα, χωρίς να προκύψει κάτι από τον έλεγχο της αστυνομίας. Πολύ απλά, ο βουλευτής, ο 151ος «κομιτατζής», είδε κατά πάσα πιθανότητα, το όραμα του νεκρού Παύλου Μελά, που τον επισκέφθηκε.
Συναγερμό στην αστυνομία προκάλεσαν νωρίτερα δύο άτομα που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη και θεωρήθηκαν ύποπτα από τον αστυνομικό σκοπό που έχει διατεθεί στον βουλευτή.
Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί όμως και έλεγξαν τους δύο άνδρες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάτι ύποπτο ενώ κλήθηκε και ομάδα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να ελέγξει την περιοχή, προληπτικά.
Από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι και ο συναγερμός έληξε.
Δανέλλη, οι τύψεις είναι που σε κυνηγάνε. Και η ματωμένη σκιά του Παύλου Μελά, που τον πρόδωσες. Σε λίγο θα΄ρθουν κι άλλοι πεθαμένοι. Υπάρχουν πολλοί. Ο καπετάν Κώττας, ο καπετάν Άγρας, η Ναταλία Δραγούμη. Όλες οι πολιτικές προστυχιές, εδώ πληρώνονται, προδότη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου