Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Μ. ΣΚΟΥΦΑ - ΜΑΤ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ - ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣΆγριες συγκρούσεις σώμα σώμα ΜΑΤ και χιλιάδων νεαρών διαδηλωτών έξω από το σπίτι της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα σημειώθηκαν απόψε στην Κατερίνη, όταν μετά από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων νεαρών στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν πορεία προς το σπίτι της...   βουλεύτριας για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, φωνάζοντας το σύνθημα "προδότες" και "Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία..
Στην διασταύρωση των οδών Τερζοπούλου και Σκούφα υπήρχαν άνδρες των ΜΑΤ και μια κλούβα είχε φράξει τον δρόμο και δεν τους επέτρεπαν να περάσουν προς το σπίτι. 
Οι ΜΑΤατζήδες έκαναν χρήση χημικών και βομβών κρότου λάμψης εναντίον των νεαρών με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άγριες συγκρούσεις, πετροπόλεμος και τρία νεαρά άτομα χτυπημένα από τα χημικά δακρυγόνα διακομίσθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου