Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΝΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
Syntagma-makedonia
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο -όπως όλα δείχνουν- συλλαλητήριο της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της πρόθεσης της κυβέρνησης να την επικυρώσει, κόντρα στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Όπως και σε αυτό του Φεβρουαρίου του 2018, διαδηλωτές από κάθε γωνιά της χώρας αναμένεται να κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους «πρόθυμους» βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας.
Τα Social Media έχουν πάρει «φωτιά», μιας και εκεί ανακοινώνονται τα λεωφορεία που έχουν δρομολογηθεί για τη μεταφορά διαδηλωτών τις εκάστοτε περιοχές στην Αθήνα.
Η λίστα που έχει κοινοποιηθεί στο επίσημο facebook event της διοργάνωσης («Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία») μεγαλώνει συνεχώς, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή αισιοδοξεί πως το πλήθος θα ξεπεράσει κατά πολύ το προηγούμενο συλλαλητήριο των Αθηνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συλλαλητήριο της Κυριακής διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που είχε πραγματοποιήσει με επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν από ένα χρόνο περίπου.
Συλλογικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και Εκκλησία πρωτοστατούν στη μεγάλη κινητοποίηση της Κυριακής, ενώ ξεκίνησε και η προβολή σποτ στα social media, που καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο.
Το σποτ προβάλλει πλάνα από το προηγούμενο συλλαλητήριο της Αθήνας και καταλήγει με το μήνυμα: «Η Μακεδονία είναι ελληνική, το όνομά μας είναι αδιαπραγμάτευτο».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου