Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Συνάντηση


Μετά τις εκδηλώσεις "ΛΕΙΒΗΘΡΑ 2009" συνάντηση για δείπνο στο ξενοδοχείο "ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ" στη Λεπτοκαρυά. Διακρίνονται στη φωτογραφία δεξιά ο σκηνοθέτης - σκηνογράφος Φώτης Κωνσταντινίδης και αριστερά ο μουσικός της κρατικής ορχήστρας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δελφινόπολος που παραχώρησαν συνεντεύξεις στο Αποστόλη Λέινα, τις οποίες θα παρουσιάσουμε σύντομα.

Αλέξανδρος Κάλφας


Ο εκδότης των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη" Αλέξανδρος Κάλφας συναντήθηκε χθες στο περιθώριο των εκδηλώσεων "ΛΕΙΒΗΘΡΑ 2009" με το δημοσιογράφο Αποστόλη Λέινα και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας τους...

ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ


Ο Δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Διονύσης Αρωνιάδης τα "λέει" με το δημοσιογράφο Αποστόλη Λέινα λίγο πριν αρχίσουν οι εκδηλώσεις "ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009"...

ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ


Ο αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Κώστας Γιάντσιος με προσωπικότητες της ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας και τον εκπρόσωπο των ΑΧΕΠΑΝΣ στην εκδήλωση "ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009".

"ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009"


Πολύ όμορφη η εκδήλωση "ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009" στον μαγευτικό χώρο με τα πλατάνια της αρχαίας πόλης των Λειβήθρων στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009







Πολύ καλή από ποιοτικής πλευράς η εκδήλωση "ΛΕΙΒΗΘΡΙΑ 2009" που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην αρχαία πόλη των Λειβήθρων στη Λεπτοκαρυά και διοργάνωσε ο δήμος Ανατολικού Ολύμπου με το Ινστιτούτο "Αριστοτέλης". Μεγάλη επίσης η συμμετοχή του κόσμου στο μαγευτικό τοπίο των Λειβήθρων.Υπέροχη η συναυλία αρχαίας ελληνικής μουσικής. Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους προσωπικότητες της ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας, εκπρόσωποι τωνΑΧΕΠΑΝΣ, της unesco, πολιτικοί εκπρόσωποι και εκπρόσωποι διάφορων φορέων και οργανώσεων. Στόχος των οργανωτών της εκδήλωσης, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Ανατολικού Κώστας Γιάντσιος : "είναι να κάνουμε γνωστές αυτές τις εκδηλώσεις και να καθιερώσουμε την εορτή αυτή της Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής και Φιλοσοφίας, καθώς και των αθλητικών εκδηλώσεων σε πανελλαδικής μορφής ενδιαφέροντος και συμμετοχής".
2 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου