Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

"Που είναι ρε παιδιά οι ξεφτιλισμένοι 'πνευματικοί άνθρωποι' να βγουν να φωνάξουν;"


Σήμερα το πρωί η ΝΕΤ (ώρα 6 και προφανώς σε επανάληψή) είχε μια καταπληκτική εκπομπή για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το γνωστό ΕΣΡ, με προσκεκλημένο τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και μέλος του ΕΣΡ κ.Μανιτάκη. Εκεί αποκαλύφθηκαν τα εξής φοβερά και τρομερά τα οποία βέβαια τα ιδιωτικά Κανάλια επιμελώς...



...αποκρύπτουν και αποτελούν σκάνδαλο πρώτου μεγέθουςς: !η αποκάλυψη: Το έτος 1989 όταν ο τρομερός και διαχρονικός Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ρέπας ήταν υπουργός τύπου παρεχώρησε ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣάδειες τηλεοπτικών σταθμών ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ σε 7 ιδιώτες (όλοι τους γνωριζετε). Οι προσωρινές αυτές άδειες εξακολουθούννα ισχύουν μέχρι και σήμερα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Ν Α ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ αφού οι συχνότητες είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού. Πέραν των γνωστων επιχειρηματιών με μια τέτοια άδεια εκπέμπει και ο τηλεοπτικός σταθμός του χέρι-χέρι Καρατζαφέρη!!!. Σημειωτέον ότι η Γαλλία και Η Αγγλία έχουν εκχωρήσει μόνο 2 αδειες.

2η αποκάλυψη: ΤΟ ΕΣΡ έχει μόνο γνωμοδοτική αρμοδιότητα και όχι αποφασιστική, την οποίαν κράτησαν για τον εαυτό τους τα λαμόγια οι πολιτικοί. Στη ΓΑΛΛΙΑ και την ΑΓΓΛΙΑ βεβαια το αντίστοιχο ΕΣΡ είναι αρμόδιο τόσο για τη χορήγηση των άδειων 'οσο και για την ανάκλησή τους αλλά και την επιβολή ποινών όταν το κανάλι παραβιάζει αυστηρούς κανόνες λειτουργίας του.

Εδώ λοιπόν επί 21 χρόνια τα λαμόγια οι πολιτικοί ( τι έχει να πει επ΄αυτού ο 'άτεγκτος' κ.Κακλαμάνης) παρατείνουν τις προσωρινές άδεις λειτουργίας των ιδιωτικών καναλιών (πανελλαδικών και δεκάδων τοπικών) ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι η δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών;

Καταλάβατε συναναγνώστες γιατί η χώρα έφτασε στο γκρεμό; Γιατί πριν από την οικονομική κρίση είχε προηγηθεί η κρίση .Όλων των ηθικών αξιών με τον ευνουχισμό της νεολαίας από τα σκουπίδια που την ταΐζουν οι γνωστές κωλοεκπομπές.

Που είναι ρε παιδιά οι ξεφτιλισμένοι 'πνευματικοί άνθρωποι' να βγουν να φωνάξουν;

Περιμένω τον Ιατρόπουλο κάτι να πεί."

Αναγνώστης


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου