Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι που τσέπωναν χορηγίες και μισθούς μαμούθ στο ΤΤ, τρέμουν την άφιξη Φιλιππίδη;

Ποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι που τσέπωναν χορηγίες και μισθούς μαμούθ στο ΤΤ, τρέμουν την άφιξη Φιλιππίδη;

Γνωστά ονόματα των media αναμένουν κλήση από τη δικαιοσύνη και προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους. Στη μαύρη λίστα της...
δικαιοσύνης σύμφωνα με το exedra.gr βρίσκονται γνωστά ονόματα των media που «άρμεγαν», όπως λένε στη δημοσιογραφική πιάτσα την αγελάδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,  την εποχή της παντοδυναμίας του Άγγελου Φιλιππίδη.
Στο στόχαστρο βρίσκονται γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες, οι οποίοι έπαιρναν μεγάλα δάνεια χωρίς εγγυήσεις, χορηγίες και μισθούς μαμούθ από το ΤΤ.

Όλοι αυτοί τρέμουν την επιστροφή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΤΤ, ο οποίος φέρεται να απειλεί ότι θα αποκαλύψει ονόματα και ότι δεν πρόκειται να είναι ο μόνος που θα πληρώσει τη νύφη.
Ωστόσο είναι θέμα χρόνου η κλήση τους στη δικαιοσύνη, κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση και για το λόγο αυτά προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους, για να μη βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.

Στο παρασκήνιο φημολογείται ότι σε πρώτο πλάνο βρίσκονται μεταξύ άλλων:
-γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος στο παρελθόν ήταν και υποψήφιος με κόμμα εξουσίας και ακούγεται ότι είχε  προσελήφθη ως σύμβουλος διοίκησης.

-δημοσιογράφοι που έστησαν μέσα σε λίγες ώρες sites με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα, αλλά είχαν πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας και έπαιρναν διαφημιστικά πακέτα από το ΤΤ
-δημοσιογράφοι οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και έπαιρναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις
-εκδότες που με ένα τηλεφώνημα στη διοίκηση του ΤΤ, ελάμβαναν μεγάλα χορηγικά προγράμματα για τις εφημερίδες τους.

Payroll
Στο παρασκήνιο γίνεται λόγος ακόμη και για payroll και αμοιβές κάτω από το τραπέζι με αντάλλαγμα στήριξη στον κ. Φιλιππίδη.
Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι εάν ανοίξει έστω και ένα στόμα, οι αποκαλύψεις θα προκαλέσουν τσουνάμι σε όλο το χώρο των media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου