Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου

Παρακαταθήκη 21ης Απριλίου


Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου Ανεξάρτητος Πολιτευτής.

Αγαπητοί Συνέλληνες
Σήμερα είναι η επέτειος της εθνοσωτήριας επανάστασης της 21ης Απρίλη του ‘67, του Αληθινού πατριώτη Γ. Παπαδόπουλου.
Χόρτασε τον πεινασμένο και ταλαιπωρημένο Έλληνα και ανάπτυξε τη χώρα.
Βοήθησε τον αδύναμο, αδύνατο μη προνομιούχο φτωχό Έλληνα, ιδιαίτερα τον εργάτη και τον αγρότη, δηλαδή τους παρίες της κοινωνίας.
Περιόρισε με τα έργα του την αστυφιλία, ανέστειλε την αποδημία των κατοίκων της υπαίθρου γιατί... 

έκανε πολλά για την αναβάθμιση της ζωής των και πήρε εμπροσθοβαρή αποτελεσματικά μέτρα υποδομών και οικονομικών παροχών - κινήτρων για τους αγρότες.
Είπε ΟΧΙ στους Αμερικανούς με συναίσθηση και το πλήρωσε χωρίς να προλάβει να κάνει το επόμενο βήμα του, την πραγματική δημοκρατία που θα εξασφάλιζε για πάντα την πνευματική και οικονομική ευημερία των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις σε μπλε - πράσινους - κόκκινους, σε εθνικόφρονες - μιάσματα, σε δικά μας παιδιά και αποπαίδια. Μια δημοκρατία εμπλουτισμένη και σφυρηλατημένη μέσα από τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη τα οποία ενστερνιζόταν ο ίδιος και τα καλλιεργούσε στη νεολαία και το λαό με την παιδεία και την εκκλησία.
Την αταλάντευτη πατριωτική του στάση επ´ωφελεία του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας την πλήρωσε με αυτοκαθαίρεσή του και παραγκωνισμό του που έγινε με την προδοτική στάση του Ιωαννίδη σαν παραπλανημένου Ιούδα.
Κοντολογίς το όραμά του στην ουσία ήταν, "παiδιά του Πολυτεχνείου" ανοίξτε τ’αυτιά σας και την καρδιά σας, το καπηλευμένο από σας σύνθημα Ψωμί - Παιδία - Ελευθερία. Κατάφερε πολλά για την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του.
Δυστυχώς οι ψευτοδημοκράτες πολιτικοί τον κατηγόρησαν σαν προδότη και τον φυλάκισαν ισόβια. Αυτός δε μετάνοιωσε, δε ζήτησε χάρη από τους "δημοκράτες" πολιτικούς - κατήγορους και πέθανε φτωχός και αξιοπρεπής - ένδοξος, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει την άδικη καταδίκη του και να ζούσε απολαμβάνοντας τα προνόμοια και τα αγαθά της εξουσίας.
Συνέλληνες με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις - αναλαμπές ορισμένων πολιτικών η μεταπολίτευση της ψευτοδημοκρατίας μας οδήγησε στην τωρινή ελεεινή κατάσταση της λιτότητας και του αυταρχισμού.
Κυβέρνησαν την χώρα μας συστηματίες πρωθυπουργοί με καλπονοθευτικούς νόμους, οι οποίοι τους πρωτεύσαντας έστω και με αντιδημοκρατικές μεθόδους, χωρίς να έχουν το 50% συν του λαού  τους ανέδειξαν στην εξουσία. Δηλαδή στην ουσία αναρριχήθηκαν στα πράγματα της χώρας μας, επιβλήθηκαν για να κατεξουσιάσουν και να καταδυναστεύουν το λαό και όχι να τον υπηρετήσουν και να τον οφελήσουν.
Έτσι φτάσαμε με τους υποτακτικούς, ανίκανους και αντιδημοκρατικούς πολιτικούς στα μνημόνια και τα κορώνια του αυταρχισμού και της λιτότητας.

Ως εδώ Αργείοι πολιτικοί του συστήματος.
Επίκειται πολύ σύντομα το τέλος σας.
Ο λαός τωρα πολύπαθος και ώριμος με την απλή αναλογική που ισχύει πλέον θα στείλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και θα αναδείξει τους καλύτερους να τον εκπροσωπήσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου