Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)”ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ-ΜΠΑΤΣΟΙ” ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ. ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ 30 ΕΚΑΤ. (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
fvto-dimitriadis-mpravoi

VIDEO-MAKELEIO-DIMITRIADIS
Ο ανηψιός, του ανηψιού, τω ανηψιώ! Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, ο νταής αστυνομικός-μοτοσυκλετιστής που έδειρε οδηγό-πολίτη στην Μιχαλακοπούλου, την στιγμή εκείνη βρισκόταν εν κινήσει στη συνοδεία του ανιψιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το θέμα κρατήθηκε μυστικό. Το γιατί το γνωρίζετε: 11 εκατ. την πρώτη φορά, 9 την επομένη, ποιος να μιλήσει; Και τα 33 εκατ. από τις τράπεζες. Πολλά τα λεφτά, Άρη και Γρηγόρη. Και τα 10 εκατ. από τη ΔΕΗ που έρχονται. Πάει το Κράτος, χρεωκόπησε.
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης που ως ιδιώτης δικηγόρος είχε αναλάβει το στήσιμο των offshore της Energa του Φλώρου και ταΐζει με την υπογραφή του τους δημοσιογράφους να σιωπούν, βρέθηκε να είναι στο Μαξίμου ως ο πιο στενός συνεργάτης του θείου του, με την ανάληψη των καθηκόντων του τελευταίου. Προσέξτε όμως την διαπλοκή! Η μοτοσυκλέτα υπ’ αριθμόν … 955, είχε προ μηνός αγοραστεί από τον ΟΔΔΥ για την ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ του εθνικού εργολάβου κυρίου Περιστέρη αλλά  “παραχωρήθηκε” στη συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, του άλλου δηλαδή ανιψιού του πρωθυπουργού.
Η μεγάλη κυβισμού όμως μοτοσυκλέτα κατέληξε στη συνοδευτική ασφάλεια του συμβούλου του πρωθυπουργού και ανηψιού του, στον γιο δηλαδή  της Κατερίνας Μητσοτάκη. Ο 40χρονος, με την έναρξη του επεισοδίου έγινε «μπουχός» με τη λιμουζίνα του, ενώ σήμερα αναμένονται εξελίξεις μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας καθώς  η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που ανέλαβε να ξεδιαλύνει το «μυστήριο» επεδίωξε εξ αρχής να μη βγουν ονόματα προς τα έξω και εκτεθεί ο διοικητής Ηλίας Κοσυβάκης, αγαπημένο τέκνο και συντοπίτης της Όλγας Γεροβασίλη.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗS
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου