Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Βρείτε τους τώρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 21:58
Βρείτε τους τώρα
82
Τις αμέσως επόμενες ώρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οφείλει να αποκαλύψει την ταυτότητα των ανδρών ασφαλείας του υψηλά ιστάμενου προσώπου, οι οποίοι ξυλοκόπησαν βάναυσα πολίτη στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, και εξαφανίστηκαν.
Όμως πρέπει να δημοσιοποιηθεί και το όνομα του υψηλά ιστάμενου προσώπου, υπουργού ή υφυπουργού, το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο και το οποίο επίσης εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Οφείλει να το αποδείξει εμπράκτως. Σε αντίθετη περίπτωση, ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο και την κυβέρνηση.
Η καταγγελία
Σε μια καταγγελία στην οποία αναφέρεται σε επίθεση εναντίον μοτοσικλετιστή από αστυνομικούς-συνοδούς επισήμου προέβη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, ενώ τα λεγόμενά του υποστηρίζονται κι από σχετικό βίντεο!
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανάρτηση, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Μιχαλακοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.
Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.
Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.
Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.
Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον «επίσημο» έφυγε κατ' ευθείαν. Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Εντελώς όμως.
Το βίντεο:Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 09:54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου