Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΓΚΡΕΜΟ : ΜΠΑΡΔΑΚΙΑ!

Στην επιστολή που δημοσίευσε ο κ. Γκρέμος στο blog σας σχετικά με τους "προβληματισμούς" του εναντίον του τετάρτου ορεινού δήμου απαντώ : Μπαρδάκια!
Δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός του κ. Γκρέμου και μοναδικός του στόχος είναι η παραπλάνηση του λαού των δήμων Πέτρας και Πιερίων.
Ο συγκεκριμένος κύριος που ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κατερίνη όπως είπα και άλλη φορά διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πέτρας στην προηγούμενη θητεία και η μόνη του προσφορά είναι η είσπραξη του μισθού του. Δεν έχει προσθέσει ούτε ένα λιθαράκι στον τόπο του και για αυτό ο δημοκρατικός και δημιουργικός λαός του Αγίου Δημητρίου τον καταδίκασε με την ψήφο του.
Όσο για την αναφορά του περί καιροσκοπισμού και τυχοδωκτισμού του τα επιστρέφουμε. Μήπως ο κ. αυτός αισθάνεται ενοχές για τα χρήματα που εισέπραξε επί τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και θέλει να τα επιστρέψει, για να γίνουν επενδύσεις στον Άγιο Δημήτριο;
Η ουσία είναι ότι με τη σημερινή διοίκηση ο δήμος Πέτρας έχει εισέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και ότι ο νέος ορεινός δήμος Πιερίων θα λαμβάνει τριπλάσια οικονομική χρηματοδότηση σε σχέση με τους άλλους δήμους που σημαίνει ότι ανοίγεται η προοπτική με την εργασία όλων μας να υπάρξει ένας βιώσιμος δήμος που θα κρατήσει ζωντανή την περιοχή.
Με τον νέο ορεινό δήμο θα υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση 21 δημοτικών συμβούλων εν αντιθέσει με μόνο 4 συμβούλους, αν προσκολληθούν οι δήμοι Πιερίων και Πέτρας στην Κατερίνη.

Θωμάς Παπαδημητρίου
Δήμαρχος δήμου Πέτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου