Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Λαμόγια γεννήθηκαν και λαμόγια θα πεθάνουν"


"Αγαπητό τροκτικό. Τι κάθεσε και ασχολείσαι με τα λαμόγια της Βουλής. Να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι όχι αν θα κοπεί ο 15ος και ο 16ος μισθός τους αλλά αν δεν βάλουν...


στο απύθμενο στομάχι τους 24 η ακόμα και 30 μισθούς. Λαμόγια γεννήθηκαν και λαμόγια θα πεθάνουν. Τι ψάχνεις να βρεις? Κανένας από αυτους δεν είναι Έλληνας. Γιατί αν ήταν Έλληνες θα είχαν την Ελληνική τιμή και αξιοπρέπεια που διακρίνει τους αληθινούς Έλληνες από τους φερόμενα ονομαζόμενους Έλληνες να έκοβαν από μόνοι τους τους αντισυνταγματικούς παραπάνω μισθους τους. Όπως σε κάθε κρίση τη νύφη θα την πληρώσουν οι αληθινοί Ελληνες και όχι τα λαμόγια."


Αναγνώστης

-----------------------------------------------------------------------------------

"ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ στους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 5% ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ τους ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ κλπ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ, ΟΠΑΠ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΡΑΓΕ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ"

Αναγνώστης




-------------------------------------------------------------------------------------

"διαβάζω συνέχεια για τους 15-16 μισθούς στους εργαζόμενους στην βουλή.....σας πληροφορώ ότι είναι 16.5 και σε ορισμένες περιπτώσεις 20 !!!!!
γιατί όπως έχουν το άνοιγμα -κλείσιμο της βουλής έχουν και 4 τρίμηνα !!!! αν θέλετε ψάξτε το ...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου