Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δημοτική Παράταξη “Ολύμπια Γη”

Δήμος Δίου - Ολύμπου

Δημοτική Παράταξη “Ολύμπια Γη”

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Επιβράβευση της Δημοτικής Παράταξης “Ολύμπια Γη”,

από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, στον επικεφαλής Κώστα Δημόπουλο.

Η επιλογή του Κώστα Δημόπουλου για συμμετοχή στη νέα δομή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα η τοποθέτησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί ασφαλώς μια πρώτη δικαίωση για τον ίδιο και για την δημοτική μας παράταξη. Ως επικεφαλής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου της Δημοτικής Παράταξης “Ολύμπια Γη” αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης, εξέφρασε και εκφράζει με τον αρτιότερο τρόπο, μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας, τους οποίους και δε διέψευσε για την επιλογή τους μετά την εξέλιξη αυτή.

Η εκτελεστική επιτροπή δημοτικής αυτοδιοίκησης, όπως και εκείνη της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, αποτελούν τα εισηγητικά όργανα της Γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης υπό τον τομεάρχη Κο Λεωνίδα Κουρή.

Μεταξύ λοιπόν εν ενεργεία δημάρχων (ανάμεσα τους ο δήμαρχος Λάρισας κος Κ. Τζανακούλης), πρώην δημάρχων (ανάμεσά τους ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων κος Ν. Κακλαμάνης), ο επικεφαλής της “Ολύμπιας Γης” μετέχει σε ένα υψηλού επιπέδου κομματικό όργανο, μέσα από το οποίο μόνον ωφέλειες για τη δημοτική μας παράταξη αλλά και τον τόπο μας μπορούν να προκύψουν.

H “Ολύμπια Γη” στην τρέχουσα δημοτική περίοδο έχει ήδη έντονη παρουσία, ως αντιπολίτευση τόσο στο δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, όσο και στις 12 κοινότητες όπου εκπροσωπείται από άξια νέα, κυρίως, αλλά και παλαιά στελέχη της αυτοδιοίκησης, ασκώντας εποικοδομητική και έντιμη κριτική, όποτε αυτό απαιτείται, στη διοίκηση του δήμου.

Βέβαια η τιμή που γίνεται στη δημοτική μας παράταξή είναι ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου ότι η ευθύνη του Κώστα Δημόπουλου δεν περιορίζεται στα όρια του Δήμου Δίου – Ολύμπου, αλλά εκτείνεται σε όλο το Νομό Πιερίας, αφού είναι ο μοναδικός Πιεριεύς που συμμετέχει στο κεντρικό κομματικό μηχανισμό.

“Ολύμπια Γη”

Δημοτική παράταξη
Δήμου Δίου - Ολύμπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου