Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κώστας Σορώτος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ

Κώστας Σορώτος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Γιάννης Παπαχρήστος: «Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε»

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ Άργους, ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Παπαχρήστος, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Κώστας Σορώτος: «Κάναμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, γιατί κάθε αλλαγή έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά για τριάντα πέντε λεπτά. Στα τελευταία πέντε λεπτά πήγαμε να χαλάσουμε ότι κάναμε στα προηγούμενα που παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς δεν το …πληρώσαμε. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ. Να παίξουμε πιο γρήγορα. Όποτε προσπαθήσαμε να τρέξουμε κάναμε λάθος, αλλά αυτή η ομάδα πρέπει να μάθει και να τρέχει. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για τη συνέχεια, τα παιδιά είναι καλά, η διοίκηση είναι καλή και δεν φοβάμαι τίποτε».

Γιάννης Παπαχρήστος: «Θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και η εβδομάδα ήταν δύσκολη. Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και αλλαγή προπονητή, η οποία μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Σιγά - σιγά θα βρούμε το δρόμο μας και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τώρα αρχίζει για μας ένα νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε. Τη δουλειά μας πρέπει να τη βγάλουμε και να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου