Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπές και μοιρασιά για Εργοτέλη και Άρη

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με 2-0, ο Άρης ανέτρεψε το σκορ, αλλά ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά ισοφάρισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων στο τελικό 3-3 που προσέφερε το Παγκρήτιο για την 14η αγωνιστική της Super League. ...


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες, είχαν 2 δοκάρια, αλλά ξέσπασαν στο 2ο μέρος. Ο Μπαντιμπαγκά στο 62' και ο Πελέ μόλις 3 λεπτά αργότερα έδωσαν προβάδισμα στους Κρητικούς.

Μετά από την αποτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Άρης βρέθηκε κοντά και στο αγωνιστικό ναδίρ, αλλά η είσοδος του Ανδρέα Τάτου στο ματς έφερε τα πάνω κάτω. Με χατ τρικ, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό μέσος έβαλε την ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς μπροστά στο σκορ μέσα σε 11 λεπτά και όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν το 3ο διπλό της σεζόν.

Ο Μανώλης Τζανακάκης... προειδοποίησε με δοκάρι στα τελευταία λεπτά και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεαρός Βέλγος μέσος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο
Καιρός: Ανεμώδης και ηλιοφάνεια κατά περιόδους
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (79' Μπουχαλάκης), Πελέ, Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76' Βερπακόφσκις), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78' Αναστασάκος)

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Τσουμάνης, Έλσνερ, Κύργιας, Ψυχογιός, Ηρακλής, Οικονομόπουλος (68' Τάτος), Νταμαρλής, Αγγελούδης (68' Σταυρούδης), Ουντότζι, Μανιάς

Γκολ: 62' Μπαντιμπανγκά, 65' Πελέ / 69' Τάτος, 71' Νταμαρλής
Κίτρινες κάρτες: 58' Κοζορώνης, 63' Μπαντιμπανγκά / 64' Κύργιας, 73' Ηρακλής
Κόκκινες κάρτες: -

Πηγή: Nooz.gr                     Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου