Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ …ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η σημερινή κατάντια της πατρίδος μας δεν είναι μόνον οικονομικά εκρηκτική, είναι και εθνικά χρεοκοπημένη. Για να διαλύσεις ένα λαό, τον ξεθεμελιώνεις στραπατσάροντας τις αξίες του, διαλύοντας τη γλώσσα του, κακοποιώντας την ιστορία του και στο ....
τέλος τον εξαθλιώνεις και οικονομικά. 
Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας. Προϊόντα αυτής της οικονομικής κρίσεως που μας έχουν επιβάλει εν καιρώ ειρήνης και που όμοια δεν έχει ζήσει κανένα άλλο κράτος του πλανήτη, είναι η τεράστια ανεργία κυρίως στους νέους, οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που καθημερινά κλείνουν λόγω της επιβολής φορομπηχτικών μέτρων, η αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων, η βίαιη αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών (πχ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας), και πολύ σύντομα το κούρεμα των αποταμιευτικών καταθέσεων των νοικοκυραίων Ελλήνων. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να καλπάζει η υπογεννητικότητα με πολύ σοβαρές μελλοντικές επιπτώσεις για τον πληθυσμό μας, από τη στιγμή που το μουσουλμανικό λαθρομεταναστευτικό στοιχείο καθημερινά αυξάνει και συνεχώς εγκληματεί κατά Ελλήνων πολιτών. Η δραστική μείωση του προσδόκιμου της ζωής λόγω των συνεπειών αυτής της οικονομικής κρίσεως, που εκτός των άλλων έχει μηδενίσει την πρόληψη υγείας από τους συμπολίτες μας. Η μετανάστευση σε άλλες χώρες της Ευρώπης του επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας, όπως επί παραδείγματι του 40% των νέων ιατρών μας, με αποτέλεσμα την δραστική υποβάθμιση της περίθαλψης. Στις ημέρες μας λοιπόν, συντελείται μια Γενοκτονία του Έθνους των Ελλήνων και αυτό το διαπιστώνουμε από το γεγονός των συνεχώς αυξανόμενων αυτοκτονιών συνελλήνων, οι οποίοι δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση και θέτουν τέλος στη ζωή τους.  
Αυτά τα τρισάθλια κόμματα που στηρίζουν τις μνημονιακές πολιτικές, πρέπει επιτέλους να γίνουν τελείες και παύλες στη συνείδηση του ελληνικού λαού, από τη στιγμή που διέλυσαν τον καταστατικό χάρτη της Ελλάδος, παραδίδοντας την εξουσία σε αλλοδαπούς τεχνοκράτες-τοκογλύφους και τολμάνε να μιλάνε για δημοκρατία, όταν νομοθετούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και καθημερινά καταπατούν με τις αποφάσεις τους το Σύνταγμα των Ελλήνων. Αυτά τα σαρκοβόρα όρνεα, σφυρίζουν τάχατες, αδιάφορα και προσπαθούν να ισοπεδώσουν την όποια αντίθετη φωνή και άποψη διατυπώνεται εντός ή εκτός της Ελληνικής Βουλής.
Έτσι, προ ημερών μιλώντας στη Βουλή, ο Βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Παναγιώταρος, απηύθυνε προς τους δοσίλογους κυβερνώντες της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου,  τη ρήση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», αλλά εν τη ρύμη του λόγου τον ανέφερε ως …Κωνσταντίνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκμεταλλευτούν αυτό το σαρδάμ, οι υποταγμένοι υπαλληλίσκοι των συστημικών ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων καναλαρχών και προσπερνώντας την ουσία της καταγγελτικής ομιλίας του Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», στάθηκαν σε αυτό το λάθος, λοιδορώντας τον περιφρονητικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και αρκετοί «Δημοκράτες» συνάδελφοί του, του «Δημοκρατικού Συνταγματικού τόξου» της θολοκουλτούρας και της οπισθοδρόμησης, οι οποίοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί».       
Θα ήθελα όμως, να θυμίσω σε αυτούς τους θολοκουλτουριάρηδες που ως ακρίδες έχουν ενσκήψει στην κοινωνία μας, καταστρέφοντας και κατατρώγοντας «τη σοδειά της», πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είπε το ιστορικό «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», όταν διαπίστωνε πως πάνε χαμένοι οι αγώνες και οι θυσίες των Ελλήνων, από τη μάστιγα των προσκυνημένων στους Τούρκους, οι οποίοι δεν ήθελαν να χαλάσουν την ησυχία της ήρεμης ζωής τους και με τον χαφιεδισμό τους απολάμβαναν περιούσια οφέλη εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων που βογκούσαν από τον τούρκικο ζυγό. Αυτοί, λοιπόν, οι προσκυνημένοι σε συνάρτηση με την επέλαση του Ιμπραήμ Πασά, αποτέλεσαν την εποχή εκείνη, πηγή κινδύνων που απειλούσαν την νικηφόρο έκβαση της Επαναστάσεως. Γι΄ αυτό ο Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του έκανε ειδική αναφορά στους προσκυνημένους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνον εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα διά την πατρίδα μου».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Δημήτριος Νενέκος, οπλαρχηγός της Επανάστασης του ΄21, ο οποίος συνεργάστηκε το 1827 με τον αλβανικής καταγωγής, στρατηγό Ιμπραήμ Πασά, που ως επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε κατά των Ελλήνων. Γι΄ αυτήν την υποταγή του, κατόπιν προτάσεως του Ιμπραήμ, αναγορεύτηκε κατ΄ εντολή του Σουλτάνου, Μπέης. Έτσι, το «Νενέκος» έγινε συνώνυμο της εθνικής προδοσίας. Μιας προδοσίας χωρίς όρια, από τη στιγμή που ο προδότης δεν περιορίζεται μόνο σ΄αυτή την επαίσχυντη πράξη, αλλά ταυτόχρονα τάσσεται στο μέρος του εχθρού, πολεμώντας εναντίον των συμπατριωτών του.
Στη σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, έχουμε «Νενέκους» στους οποίους ο Θεόδωρος των Ελλήνων θα απηύθυνε για άλλη μια φορά το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»; Διακρίνουμε στις ημέρες μας, προσκυνημένους, δουλοπρεπείς πολιτικούς οι οποίοι ευχαρίστως ξεπουλούν την πατρίδα και το λαό της, συμπράττοντας με τους δανειστές-τοκογλύφους-νέους κατακτητές της πατρίδος μας, εξυπηρετώντας τα συγκυριακά τους συμφέροντα προκειμένου να γίνουν «Μπέηδες»;  
Διακρίνουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, στους Κάρολο Παπούλια, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, Φώτη Κουβέλη, Γιώργο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Γιώργο Καρατζαφέρη, οι οποίοι ηγήθηκαν συνθέτοντας τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις που απεμπόλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος, υποτάσσοντας την Ελλάδα στην κυριαρχία των Γερμανών και φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό, ο οποίος δεν έχει ψωμί να φάει, δεν έχει τρόπο να ζεσταθεί και σε λίγο δεν θα έχει σπίτι να κοιμηθεί; Διακρίνουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, στους Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη*, τους πάλαι ποτέ «πατριώτες»; Διακρίνουμε αυτά τα χαρακτηριστικά στους μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους, «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης, Πρετεντέρη, Τρέμη, Στραβελάκη, Χούκλη, Χατζηνικολάου, Καψή, Ευαγγελάτο, Ζαχαρέα και τόσους άλλους;
Γιατί αγωνίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης; Γιατί θυσίασαν νιάτα και ομορφιά όλοι οι Μεγάλοι οπλαρχηγοί της Επαναστάσεως του ΄21; Αυτοί εάν σήμερα ζούσαν, ένα πράγμα θα μας ζητούσαν! Να μην τους ντροπιάζουμε! Να μην ντροπιάζουμε την φιλοπατρία τους, τους αγώνες τους, την περηφάνια τους! Όμως, θα μας υπενθύμιζαν πως ο Νενέκος εκτελέστηκε το 1828 από τον αδελφό του δολοφονημένου Σαγιά, κατ΄ εντολή του Παμμέγιστου, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! 
Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν και οι σιωπώντες πως είναι συνένοχοι της νέας υποταγής της πατρίδος μας στους συμμάχους των σύγχρονων «Νενέκων». Κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι αμέτοχο αυτής της υποταγής και της εξαθλίωσης., από τη στιγμή που δεν πείθουν το λαό μας για μια νέα Επανάσταση κατά των σημερινών κατακτητών μας!


όταν ο Βορίδης ασπαζόταν τη ρήση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και κατήγγειλε τους προσκυνημένους με ονοματεπώνυμο, τους οποίους σήμερα πειθήνια υπηρετεί!


                                                            Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου