Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αναζητείται ρευστό

Σημαντική οικονομική ενίσχυση χρειάζεται άμεσα ο Άρης

Πολύ δύσκολο προβλέπεται το έργο των ανθρώπων που θα κουμαντάρουν από....


εδώ και πέρα τον Άρη. Βεβαίως, πιο σοφοί θα γίνουμε σήμερα(18/12) μετά τη ΓΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη, όταν και θα φανεί ποιο σχήμα θα «τρέξει» την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το «ναυάγιο» στην υπόθεση Γιάννη Κωνσταντινίδη αναγκάζει τους «κίτρινους» να αναζητήσουν άλλους τρόπους για χρηματοδότηση του συλλόγου. Πρέπει να βρεθεί περίπου 1 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τα έσοδα που θα έχει ο Άρης μέχρι το τέλος της σεζόν δεν βγαίνει με τίποτα η χρονιά.

Οι προτεραιότητες

Η διοίκηση Ηλιάδη αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, αλλά δημιούργησε επιπλέον χρέη τους τελευταίους 3,5 μήνες. Αρχικά, πλήρωνε κανονικά το προσωπικό, αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά σταμάτησε, ενώ έχει δημιουργηθεί «τρύπα» από τους μισθούς και τα ενοίκια. Το ίδιο συμβαίνει και με το τεχνικό τιμ. Πρόκειται συνολικά για ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Εξαίρεση αποτελούν οι Τάτος, Αγκάνθο, Πουλίδο και Διούδης, οι οποίοι εξοφλούνται μέσω των εσόδων από τα τηλεοπτικά.

Το καλοκαίρι η διοίκηση Ηλιάδη έχει συμφωνήσει με παίκτες, που πέρασαν από την ομάδα και τους οφείλονται χρήματα. Αν όμως δεν τηρηθούν, όπως φάνηκε από την υπόθεση Κουλουχέρη, ο Άρης θα κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών ή μηδενισμό από αγώνα. Έχουν πληρωθεί οι δόσεις των Βελλίδη, Καζναφέρη, Ντίκο, Ιακόμπ, Κατσίγιο και Φατί.

Από τις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης που θα αναλάβει άμεσα είναι να επιτευχθούν συμφωνίες με τους Σανκαρέ, Χουάνμα, Γκαρσία, Αραβίδη, Ρονάλντο και Τόχα και σε επόμενη φάση με Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό. Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα χρειάζεται και μεταγραφές για να καταφέρει να σωθεί. Ειδικά από τη στιγμή που είναι «υπ’ ατμόν» ο Ουντότζι, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του Άρη. Μένει να δούμε αν θα διευκολυνθεί η νέα διοίκηση, εφόσον καταθέσει έφεση για την πρωτόδικη απόφαση, που απέρριπτε την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99. Είναι πιθανό να γίνει νέα αίτηση, αλλά αυτά θα τα κρίνει το νέο ΔΣ.

Πηγή: sport-fm.gr                      Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου