Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Εντυπωσιακό είναι το ότι κρύβουν την αλήθεια των πραγματικά ανέργων στη χώρα μας όλα τα ΜΜΕ και αποσιωπούν τον πραγματικό κίνδυνο που ελλοχεύει και ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστες», οι οποίοι στην....

πλειοψηφία τους είναι άνεργοι οι λαθροεργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής πολιτείας οι Έλληνες άνεργοι αγγίζουν το 1.400.000 άτομα με συνεχιζόμενη τάση ανόδου.

Κανένας όμως δεν αναφέρεται στους 1.500.000 λαθρομετανάστες που ζουν στην χώρα μας οι οποίοι ανεβάζουν το νούμερο κοντά στα 3.000.000…!!!

Οι λαθρομετανάστες μετά την ψήφιση το εφαρμοστικού νόμου πέρυσι τον Μάρτιο (2012),αργά και σταθερά προετοιμάζονται, (σύμφωνα με την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να «καταλάβουν» τις θέσεις των Ελλήνων …!!!

Πολλές αλυσίδες πολυεθνικών ήδη εδώ και μήνες έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται την ανωτέρω συνθήκη και έχουν προσλάβει, χιλιάδες ενοικιαζόμενους εργάτες λαθρομετανάστες οι οποίοι εκπαιδεύονται και εργάζονται σε κλειστούς χώρους μακριά από το προσκήνιο για να μην γίνονται αντιληπτοί, με σκοπό να αξιοποιηθούν στις ειδικές Οικονομικές Ζώνες που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται, όπως στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, οι οποίες θα φρουρούνται και θα αποτελούν το άβατο για το ευρύ κοινό, οπότε ουδείς θα γνωρίζει πόσοι ασχολούνται και με τι αντικείμενο, ( Εργασιακά Στρατόπεδα Τύπου Αφρικής)…!!!

Στόχος επίσης είναι, να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας μετά από αξιολόγηση οι ικανοί, από τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα φτάσουν περίπου τις 700.000 που θα διοχετευθούν προοδευτικά εκτός από τις οικονομικές ζώνες της Ελλάδας, και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και κυρίως στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, η οποία είναι ήδη σε πρόγραμμα αποσταθεροποίησης, ( βλέπε παραίτηση του Πρωθυπουργού τύπου Καραμανλη), γιατί πρέπει να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ευρωπαϊκών πολυεθνικών επιχειρήσεων, με την δημιουργία και εκεί ανάλογων Οικονομικών Ζωνών.

Θα πρέπει να μας ανυσηχεί η σιωπή που τηρείται όχι μόνο από την τρικοματική κυβέρνηση, αλλά και από όλο το πολιτικό φάσμα, για το τι πραγματικά γίνεται σήμερα μέσα στα 40 περίπου στρατόπεδα που έχουν μετατραπεί σε λαθρομεταναστευτικά κέντρα, δηλαδή πόσοι διαμένουν και με τι ασχολούνται…!!!

Το σημαντικό όμως είναι ότι ενώ η πλειονότητα των ΜΜΕ γνωρίζει το θέμα ουδείς κάνει αναφορά εμφανίζοντας μια πελώρια συνωμοσία…!!!

Τέλος αυτό που έχει σημασία είναι η κοροϊδία που παίζεται σε βάρος των παιδίων μας, εν’ αναμονή κάποιας ανάπτυξης, η οποία θα έρθει μεν αλλά στην « ώρα της» ,και θα είναι για τις Γερμανικές και άλλες Ευρωπαϊκές πολυεθνικές που θα εγκατασταθούν στις εν λόγω Οικονομικές Ζώνες, στις οποίες οι κυρίως εργαζόμενοι θα είναι οι νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες, χωρίς μισθούς, γιατί θα επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αντίθεση με τους δικούς μας Έλληνες εργαζόμενους, που θα τους φέρουν για «εξομοίωση» στα 200-250 ευρώ/μηνιαίως…!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ...!!!


http://thoureios.blogspot.gr/           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου