Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Tα κόμματα, η χρεοκοπία και η αποτυχία τους"


"Κάθε μέρα ο Ελληνικός λαός μένει άναυδος από τη σαπίλα που αναδεικνύεται με τις αποκαλύψεις των σκανδάλων. Οι Κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών και συνεπώς τα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας είναι υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας. Τώρα που αποκαλύπτονται όλα αυτά που τόσα χρόνια έκρυβαν κάτω από το «χαλί», αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ελλάδα δεν κατατάσσεται άδικα στις πλέον διεφθαρμένες χώρες του πλανήτη. Και δεν είναι μόνο η...



αποτυχία στα οικονομικά. Σκεφτείτε πώς διαχειρίστηκαν τα εθνικά μας θέματα. Το «Μακεδονία» παγιώθηκε, στο Αιγαίο αμφισβητείται η κυριαρχία μας. Έρχεται και… η Θράκη. Αλίμονο μας!
Αυτή η κατάντια όμως δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ήδη ο λαός είναι ένα καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί. Σχεδόν όλα τα κόμματα αμφισβητούνται. Το ποσοστό μη αποδοχής τους, έφτασε σε μία σφυγμομέτρηση το 70%. Φυσικά μαζί με τα Αριστερά κόμματα, που ζουν μια φαντασιακή ιδεοληψία και προβάλουν μόνο στείρα άρνηση. Απίστευτο αλλά και επικίνδυνο για τη χώρα. Νομίζω ότι ειδικά τα 2 μεγάλα κόμματα χρειάζονται ένα σοκ. Μια τιμωρία, μήπως και αλλάξουν ριζικά.
Πρόταση: Να τα τιμωρήσουμε στις επερχόμενες Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σκεφτείτε ότι με το σχέδιο «Καλλικράτης» οι Δήμαρχοι θα είναι μικροί κυβερνήτες και οι περιφερειάρχες «μικροί» πρωθυπουργοί. Θα διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ -θα ξέρουν; θα μπορούν; ελπίζω να βγω ψεύτης αλλά βλέπω τα μικρά χωριά να μαραζώνουν. Τουλάχιστον όσα δεν πρόλαβαν από τον «Καποδίστρια».
Προτείνω λοιπόν:
ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΥΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! "
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου