Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι νεοδημοκράτες είναι καρμοίρηδες

Λίγες μέρες μετά τη διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες και την απλήρωτη ασφάλεια του τζιπ του, ένας ακόμη νεοδημοκράτης, ο Χάρης Τομπούλογλου, συνελήφθη επειδή πήρε μίζα 25 χιλιάδες ευρώ.

Ο πρόεδρος του....
νοσοκομείου Αγλαΐα-Κυριακού πήρε τα λεφτά με σημαδεμένα χαρτονομίσματα επειδή ήθελε, λέει, να τα κάνει δωρεά στο νοσοκομείο του, ενώ ο Μιχάλης Λιάπης απάντησε ότι το αυτοκίνητο του δεν το βγάζει ποτέ βόλτα, παρά μόνο για να γεμίσει "τις μπαταρίες". Με πλαστές πινακίδες.

Εκτός του ότι οι νεοδημοκράτες λαμόγιοι δεν έχουν καμία φαντασία στις δικαιολογίες, είναι και απίστευτα καρμοίρηδες. Την ώρα που ο συμπαθής Κάντας και οι υπόλοιποι πασόκοι που βρέθηκαν δίπλα στον Άκη δηλώνουν ότι δεν θυμούνται καν πόσες μίζες εκατομμυρίων μάζεψαν απ' τα εξοπλιστικά προγράμματα, οι δεξιοί συγκυβερνήτες τους ρεζιλεύονται για μερικά χιλιάρικα.

Μόνο και μόνο να βάλει κάποιος δίπλα στα δύο χιλιάρικα του Λιάπη και τα 25 του Τομπούλογλου τα κρόσια από τις κουρτίνες της Βίκυς Σταμάτη, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Δυστυχώς, τόσα χρόνια κανείς νεοδημοκράτης δεν φαίνεται να έμαθε τίποτα από το σημιταριό που ξεσκίστηκε για 15 χρόνια στη μάσα. Υπάρχουν βέβαια κάποιες μικρές υποψίες για τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με την Siemens, τα δομημένα ομόλογα του χρηματιστηρίου, το Βατοπέδι κι άλλα σκάνδαλα, όμως μόνο αν είσαι νεοδημοκράτης μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας για να δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια με τις χειροπέδες στα χέρια, ότι έχεις πίστη στο Θεό.


http://polyfimos.blogspot.gr/             Διαβάστε περισσότερα »

     σχ.ΤΙ  ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ  ΤΑ  ΚΛΕΙΦΤΟΠΟΥΛΑ???  ΑΛΗΘΕΙΑ  Ο  ΜΙΣΤΕΡ  ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ -  ΣΠΛΙΝΑΝΤΕΡΙΟ  ...ΤΙ   ΑΓΑΠΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΕΣ  ΜΕ  ΤΟΝ   ΠΡΩΗΝ  ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟ  ΤΟΥ  ΜΟΝΑΧΟΥ  ---ΛΑΜΟΓΙΟΥ   ΤΟΥ  ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚ   ....ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ  ....ΦΕΡΕ  ΠΙΣΩ  ΤΑ  ΚΛΕΜΕΝΑ   ΠΑΛΙΟΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΕ  ΓΙΑΤΙ   ΘΑ  ΣΕ   ΦΑΕΙ  ΤΟ  ΜΑΥΡΟ  ΣΚΟΤΑΔΙ...ΠΙΣΩ  ΤΑ   ΚΛΕΜΕΝΑ    ΣΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ   ΔΗΜΟΣΙΑ  ΤΑΜΕΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ   ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ  ΝΑ  ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ   ΣΤΟΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΚΥΡΙΑΡΧΟ  ΛΑΟ....ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΠΟΛΥ  ΣΥΝΤΟΜΑ....ΚΑΙ   ΣΥ   ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΑΡΕΕΣ  ΣΟΥ....
                   ΦΩΤΙΑ  ΚΑΙ   ΤΣΕΚΟΥΡΙ  ΣΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου